Maia Sandu: Justiţia lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare

Dodon este cel care controlează judecătorii şi protejează corupţii, acesta ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii, afirmă Maia Sandu.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

„Justiţia lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare”, susţine fostul premier moldovean Maia Sandu, precizând că guvernul pe care l-a condus nu are nimic în comun cu această decizie. „Hotărârea 'vestitei' judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca şi multe alte hotărâri adoptate de justiţia din Republica Moldova.”

Aflată într-o vizită de lucru la Bucureşti, liderul PAS scrie pe pagina sa de Facebook că acuzaţiile lui Dodon la adresa echipei sale sunt aberante, iar complicitatea Penitenciarului 13, care prezintă o hârtie datată cu ziua demiterii guvernului, este o „făcătură grosolană”.

„Dodon este cel care controlează judecătorii şi protejează corupţii. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupţia şi corupţii. Dodon ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii.

Dar oricum, este o caricatură în comparaţie cu Plahotniuc, de care s-a temut şi de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni şi lui timpul cât de curând”, concluzionează Maia Sandu.

După eliberarea condiţionată înainte de termen din închisoare a lui Vlad Filat, şeful statului a declarat că este surprins, iar în spatele acestor acţiuni ar sta fostul Guvern condus de Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe