Maia Sandu, despre sechestrul lui Gaţcan: Situaţia din Parlament seamănă cu o luptă dintre grupări mafiote

Parlamentul moldovean a fost murdărit total în ochii oamenilor de găştile lui Plahotniuc şi Dodon. Unica soluţie sunt alegerile anticipate, afirmă liderul PAS.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova a fost sechestrat de organele statului, conform informaţiilor recente, anunţă Maia Sandu, menţionând că „bandiţii lui Dodon” folosesc instituţiile statului ca să se războiască între ei. „Nu contează că deputatul Gaţcan este unul dintre ei şi că a intrat în cârdăşie cu o gaşcă de hoţi. Dacă ei fac asemenea crime cu un deputat, imaginaţi-vă ce fac ei cu oamenii simpli.”

„Ce s-a întâmplat astăzi confirmă ce ne spun oamenii zi de zi, de la Criva la Colibaşi, că acest Parlament nu este pentru oameni. Că unii deputaţi se poartă în Parlament ca marfa la piaţă, se vând, se cumpără, se duc cu cine plăteşte mai mult. Că avem un Parlament care seamănă cu o luptă dintre grupări mafiote („razborkă”)”, scrie liderul PAS pe pagina sa de Facebook.

Este foarte grav fenomenul, susţine politiciana, amintind că mai întâi Socialiştii l-au făcut pe Gaţcan deputat de Hânceşti, l-au ridicat în slăvi, „apoi îl împart între ei şi-l vând cui dă mai mult, îl fac cu ou şi oţet, îl ameninţă şi-l şantajează, îl închid în beciuri pentru a obţine ce vor”.

În opinia preşedintei PAS, socialiştii fac orice ca să nu ajungă la puşcărie şi să-şi apere averile ilegale. Atât de tare se tem, încât folosesc cele mai mârşave mijloace specifice bandiţilor: de la saci cu bani până la hărţuirea fizică a deputaţilor.

Maia Sandu a ţinut să sublinieze că oricât ar încerca cei 15 deputaţi PAS şi colegii din Platforma DA să lupte cu bandiţii, Parlamentul a fost murdărit total în ochii oamenilor de găştile lui Plahotniuc şi Dodon. Unica soluţie sunt alegerile anticipate. Doar alegătorii pot curăţa Preşedinţia şi Parlamentul de hoţi şi bandiţi, doar ei vor putea aduce la guvernare oameni cinstiţi, care ştiu să facă lucruri bune pentru oameni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe