Maia Sandu: Nu avem ce discuta cu Dodon, acesta nu a dorit să facă politică în ape curate

Igor Dodon se simte bine în ape tulburi, unde poate să corupă, manipuleze şi să mintă cu neruşinare fără să aibă nici cea mai mică mustrare de conştiinţă, afirmă liderul PAS.
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

Dacă un preşedinte de ţară ar trebui să fie un exemplu pentru cetăţeni, Igor Dodon este un antiexemplu. E o caricatură de preşedinte care ne costă, din păcate, prea scump, consideră Maia Sandu, menţionând că nu are în vedere doar cei 100 mii de lei pe care îi cheltuie zilnic pe propriile mofturi, ci şi victimele nevinovate ale comportamentului iresponsabil, nociv, periculos în această pandemie al şefului statului.

În opinia liderului PAS, atitudinea arogantă şi iresponsabilă a lui Dodon este, în mare parte, motivul catastrofei în care se află Republica Moldova.

„Am fi avut cu totul alt parcurs al pandemiei dacă preşedintele ţării nu făcea exact invers decât ceea ce trebuie - ieşind peste tot fără mască, atingând mâncare, copii, bătrâni, fără să păstreze distanţa socială, utilizând în mod cinic imagini de copii cu nevoi speciale, expunându-i pericolului şi neglijând orice regulă a bunului simţ.

Cât de tare trebuie să nu-ţi pese, ca să mergi cu maşinile peste munca omului, peste semănăturile lui doar ca să dai, din punctul tău de vedere, bine la cadru?”, scrie politiciana pe contul său de Facebook.

Maia Sandu a ţinut să sublinieze că după ce a dat-o în bară împreună cu guvernul lui, Igor Dodon cheamă opoziţia la discuţii. „Nu avem ce discuta cu el. Dodon a avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent, dar se vede că aşa e natura lui, se simte mai bine în ape tulburi, unde poate să corupă, să manipuleze şi să mintă cu neruşinare fără să aibă nici cea mai mică mustrare de conştiinţă.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe