Maia Sandu, despre retragerea lui Lupu: "Nici eu, nici oamenii din Moldova nu avem nevoie de sprijinul lui Plahotniuc"

După ce candidatul Partidului Democrat, Marian Lupu, a anunţat, azi, într-o conferinţă de presă că se retrage în favoarea candidatului pro-european, Maia Sandu, candidatul PAS reacţionează. Aceasta vede acţiunile PD-ului drept o încercare de a o compromite.
Maia Sandu, candidatul unic la prezidenţiale
Maia Sandu, candidatul unic la prezidenţiale (captură foto / privesc.eu)

"Circul continuă", scrie Maia Sandu, candidatul comun PAS, PPDA şi PLDM pe Facebook.

După ce Marian Lupu, alături de Vlad Plahotniuc au anunţat într-un briefing de presă că PD-ul se retrage în favoarea Maiei Sandu, candidata PAS la alegeri califică acţiunea acestora drept una de care va beneficia candidatul pro-rus, Igor Dodon.

"Lui Plahotniuc i-a fost frică de faptul că, votul oamenilor va arăta cât de puţină susţinere are candidatul puterii, Marian Lupu. E un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc. Cu el se poate înţelege", afirmă Sandu.

Totodată, "PD a hotărât să-şi spele imaginea declarând acest sprijin FALS pentru mine. Cu acest măr otrăvit, Plahotniuc vrea să-l ajute, de fapt, pe Dodon. Susţinerea lui Plahotniuc şi promovarea mea în holdingul lui de presă nu are decât scopul de a mă compromite", mai afirmă Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe