Mafia a sărit calul. Maia Sandu: Justiţia controlată de Plahotniuc a dat pe jos cu votul chişinăuienilor

Ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii, afirmă preşedinta PAS, după ce instanţa nu a validat mandatul lui Andrei Năstase în funcţia de primar al Chişinăului.
Maia Sandu, preşedinta formaţiunii politice PAS din R. Moldova
Maia Sandu, preşedinta formaţiunii politice PAS din R. Moldova (facebook.com/pas)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu susţine că justiţia controlată de Plahotniuc a luat marţi seara cea mai criminală decizie la adresa democraţiei din Republica Moldova - a călcat în picioare opţiunea liberă şi democratică a cetăţenilor. ”Astăzi ei au scuipat şi au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preţ - votul nostru.”

Liderul PAS atenţionează că prin decizia fără precedent a instanţei de a nu valida mandatul lui Andrei Năstase la funcţia de primar al Capitalei, Plahotniuc a dorit să arate că lui nu-i pasă de oameni şi că el decide în această ţară - decide cine câştigă şi cine pierde.

”Noi însă ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii. Noi le spunem ferm uzurpatorilor - ne vom apăra votul cu orice preţ!”, a concluzionat Maia Sandu.

În context, expertul economic Victor Ciobanu s-a întrebat retoric ”mafia este nemuritoare?... Nu cred. Cred că de data asta a sărit calul. Aşteptăm ce va urma... Dacă cineva mai avea iluzii privind alegerile din toamnă...”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe