Mădălin Voicu (PSD): Două treimi din parlamentari sunt needucaţi, inculţi, fără bun simţ

Două treimi din actualii senatori şi deputaţi nu au ce căuta în Parlament pentru că nu sunt pregătiţi, sunt needucaţi, inculţi şi fără bun simţ, a declarat miercuri, la o conferinţă de presă, deputatul PSD, Mădălin Voicu.

"În Parlamentul României, două treimi dintre cei care sunt acolo nu au ce căuta. Nu sunt pregătiţi, nu au educaţie, nu au cultură, nici măcar nu au bun simţ", a spus deputatul social-democrat.

Acesta a comentat şi candidatura fiului autointitulatului rege al romilor la preşedinţia Consiliului Judeţean, Dorin Cioabă, din partea Alianţei Civice Democrate a Rromilor, pe care o consideră mai mult un moment de oportunism, decât "o filă de istorie", cum o caracteriza candidatul rom.

Mădălin Voicu l-a atacat pe Florin Cioabă, tatăl candidatului la preşedinţia CJ, comparându-l cu Dan Diaconescu.

"Domnul Cioabă se duce unde îi este interesul important pentru el, nu pentru comunitatea lui. La fel ca şi Dan Diaconescu, cu o avalanşă de păcăleli poate convinge doar pe mutanţi. A fost ilieşcian, constantinescian, băsescian", a spus Mădălin Voicu.

Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, senatorul PNL, Varugan Vosganian a spus că mai degrabă, preşedintele Traian Băsescu este "un ciob declarat", decât regele Cioabă, "un băsist".

Cei doi parlamentari USL au participat miercuri, la Sibiu, la lansarea candidaţilor USL. Dacă pentru primăria municipiului Sibiu, primarul FDGR Klaus Iohannis are nouă contracandidaţi, însă este favorit, pentru preşedinţia CJ Sibiu s-au înscris zece candidaţi. Principala luptă se va da pentru preşedinţia CJ între actualul preşedinte FDGR, Martin Bottesch, candidatul USL, deputatul Ioan Cindrea, şi candidatul PDL, deputatul Cornel Ştirbeţ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne