Macovei: Sârbu, promovat la Curtea de Conturi pentru merite în menţinerea corupţiei în politică

Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Ilie Sârbu a fost promovat la Curtea de Conturi pentru merite în menţinerea corupţiei în politică, a declarat, miercuri, europarlamentarul Monica Macovei, acuzând faptul că "Famiglia PSD" acaparează întreaga ţară.

Socrul premierului Ponta a renunţat la statutul de senator pentru a ocupa un post la Curtea de Conturi - vicepreşedinte al Autorităţii de Audit. Numirea sa pe acest post a fost validată astăzi de Parlament cu 290 de voturi "pentru" şi 108 "împotrivă".

"Ilie Sârbu, cercetat penal în dosarul retrocedărilor de păduri, va fi în conducerea instituţiei care, în mod normal, trebuie să verifice cum sunt cheltuiţi banii statului. Pentru Ponta, Dragnea şi PSD nu contează pregătirea profesională şi competenţele, integritatea şi moralitatea celor numiţi să conducă instituţiile statului. Pentru Ponta, Dragnea şi PSD contează doar ca marea "famiglie PSD" să-şi menţină puterea în ţară.

"Famiglia PSD" a parazitat România şi continuă să o facă, în timp ce preşedintele Iohannis şi liderii PNL pledează pentru consens şi pace politică. Înţelegerea de la Bucureşti, prin care un membru UNPR a ajuns primar general interimar, este încă o dovadă a bunei coabitări putere-opoziţie. Această clasă politică va duce România înapoi, de aceea trebuie să o schimbăm" a declarat Monica Macovei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne