Macovei: Cu ce bani a făcut Ponta lansarea faraonică de la Naţional Arena?

Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Lansarea faraonică a candidaturii la preşedinţie a lui Victor Ponta ar trebui să facă obiectul unei verificări, a susţinut duminică prezidenţiabilul independent, Monica Macovei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dincolo de faptul că evenimentul de pe Arena Naţională dovedeşte că Victor Ponta are probleme "psihice de ego şi grandomanie" se impune şi o verificare a surselor de finanţare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC, a declarat fostul ministru al Justiţiei:

"Lansarea de la Arena Naţională, faraonică, identică cu ceea ce făcea Ceauşescu, dovedeşte şi probleme psihice de ego şi grandomanie. Întrebarea serioasă este: 'Cu ce bani a făcut asta?'. Dacă a făcut cu banii PSD, atunci să fie controlaţi - să se calculeze cheltuielile şi ce au ei în conturi la PSD. Să vedem dacă erau de acolo sau dacă sunt bani aduşi cu pungă. Dacă sunt şi bani de la Guvern, atunci cu aţâţ mai mult îi vrem înapoi că sunt banii noştri din taxe şi impozite şi este infracţiune ce a făcut Ponta", a declarat Monica Macovei, citată de Hotnews.

Reamintim că Victor Ponta şi-a lansat în urmă cu o săptămână (pentru a treia oară) candidatura la preşedinţie, chiar de ziua lui. Evenimentul a fost organizat cu mare fast pe Arena Naţională. Unii din cei veniţi la eveniment le-au declarat reporterilor "sub acoperire" că au fost plătiţi pentru a participa.

În ceea ce priveşte propria lansare, Monica Macovei a ţinut să precizeze că "ultimul va fi cel dintâi", adăugând că ea îşi va lansa candidatura "pe bucăţi şi prin evenimente şi prin muncă."

"La noi campania este atipică, cu oameni normali, voluntari şi lansarea va fi la fel", a mai declarat prezidenţiabilul Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne