"Lupul în straie de bunicuţă" vrea să fie premier până în 2016. PNL doreşte altceva

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară, la Antena 3, că vrea să rămână premier până în 2016, afirmând că are "o responsabilitate pentru cei care au votat USL în 2012", relateaza B1 TV.

„Eu am o responsabilitate. Mi s-ar fi părut că e o trădare din partea mea faţă de cei care ne-au votat în 2012. În 2015-2016 am ca obiectiv să termin mandatul de premier de aproape 5 ani, spunând că după mandatul meu niciun leu din pensie nu s-a tăiat”, a declarat Ponta, adăugând că „cei 10 ani de vrajbă vor fi înlocuiţi cu normalitate”.

Dorinţa lui Ponta este însă la antipozii planurilor noului PNL. Tot luni seara, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că „nu va trece primăvara” fără ca guvernul Ponta să fie demis şi şi-a exprimat convingerea că preşedintele Iohannis înţelege jocul „străveziu„ al premierului”, care „flutură ramuri de măslini”.

„Ramurii de măslini din partea domnului Ponta i-am văzut şi i-a fluturat cât se poate de evident”, dar nu mai crede nimeni în „bună credinţă” a sa, a declarat Gorghiu, la Realitatea TV.

„Fiecare zi a domnului Ponta la Palatul Victoria se transformă în pierderi pentru cetăţenii României, fiecare zi costă economia, imaginea publică a românilor în afara graniţelor”, a mai declarat Gorghiu, catalogându-l pe Ponta drept "un lup în straie de bunicuţă":

„Ponta e un fel de lup în straie de bunicuţă şi se chinuie să joace rolul acesta ca să rămână la merinde”, a concluzionat Alina Gorghiu.

Reamintim că noul PNL a anunţat oficial după o şedinţă a conducerii din acest an că obiectivul formaţiunii este să preia guvernarea în 2015, fie prin alegeri anticipate, fie în urma unei moţiuni de cenzură.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne