Lumini în formă de OZN, surprinse video din avion

Lumini ale unui presupus OZN.
Lumini ale unui presupus OZN. (captură.)

Un pasager de la bordul unui avion susţine că a surprins pe o înregistrate video mai multe dovezi veritabile ale OZN-urilor.

Bărbatul se întorcea dintr-o sărbătoare în Grecia când a văzut o serie de lumini stranii plutind într-o formaţiune de farfurii zburătoare în apropierea avionului său.

Bărbatul a filmat luminile în întunericul nopţii, timp de aproximativ 20 - 30 de minute înainte ca avionul să aterizeze în Cardiff, raportează WalesOnline.

Bărbatul, neidentificat, în vârstă de 29 de ani, a declarat: ”Zburam din Grecia până la Cardiff. S-a întâmplat marţi noaptea cu aproximativ 20 şi 40 de minute înainte să aterizăm, la ora 22:00.

Luminile surprinse de bărbat se aflau, aparent, la câţiva kilometri distanţă – era întuneric beznă afară, aşa că nu se poate determina sursa acestora.

”Era destul de ciudat. Era foarte luminos, era cel mai luminos lucru pe care l-am văzut. Am realizat cât de luminos era şi i-am spus prietenei mele ‘uită-te la asta’!”

Ţinând cont că materialul video a fost capturat atât de aproape de aterizare, se crede că spectacolul a fost observat în spaţiul aerian al Marii Britanii.

Bărbatul a adăugat: ”Am privit luminile o perioadă de timp înainte să-mi ridic telefonul să-l filmez, dar le-am putut vedea timp de trei sau patru minute.

”Am crezut că ar putea fi lanterne...au continuat să zboare până când nu le-am mai văzut.

Chiar nu am nicio idee despre ceea ce ar fi putut să fie – grupul era chiar foarte, foarte luminos. OZN este un termen foarte larg. Asta este ceea era, ştiţi voi, un obiect zburător neidentificat”.