Ludovic Orban: "Nu cred vorbele mieroase ale PSD! Lupul îşi schimba candidatul, dar năravul ba!" (Video)

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a transmis duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, un mesaj PSD-ului, cerându-le lui Liviu Dragnea şi Gabrielei Firea să îşi ceară scuze românilor pentru campania electorală murdară din 2014. Totodată, Orban a avertizat că, în calitate de candidat, va răspunde la orice tentativă de defăimare a PSD.

"Eu, Ludovic Orban, trag un semnal de alarmă în debutul acestei campanii cu privire la PSD şi la sateliţii săi. Afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul. Nu cred vorbele mieroase ale PSD de la începutul acestei campanii privind o campanie civilizată. Lupul îşi schimba candidatul, dar năravul ba!", a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a evocat ultima campanie electorală din 2014 când în curtea PNL s-au aruncat găini vii şi moarte, lucru ce ar fi fost făcut de PSD. Tot PSD l-a acuzat pe Iohannis de trafic de copii, i-a denigrat părinţii, au speriat bătrânii că Iohannis le va tăia pensiile. Nimeni nu şi-a cerut scuze pentru asta, a arătat Orban.

"Solicit preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD să îşi ceară public scuze românilor!", a adăugat Orban, reiterând că el nu a avut niciodată încredere în PSD, partid care a vândut Petrom, Sidex, ALRO, au pus pe butuci ARO şi au pus lacăt pe sute de întreprinderi româneşti.

Orban a mai avertizat că nu va tolera obişnuita campanie murdară a social-democraţilor şi că va răspunde la orice tentativă de defăimare de către PSD.

Întrebat ce va face dacă Dragnea nu îşi va cere scuze, Orban a precizat că ia în calcul inclusiv posibilitatea de a nu participa la nicio dezbatere publică cu Gabriela Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne