Lucian Bode este inginer electromecanic şi a lucrat la Electrica Zalău

Epoch Times România
08.02.2012

Deputatul PDL Lucian Bode, propus pentru Ministerul Economiei, are 38 de ani, este inginer electromecanic, iar experienţa de la Electrica Zalău îi va folosi cu siguranţă, ministerul său având în subordine toate companiile energetice naţionale.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei, şeful PDL Sălaj a lucrat între 2001-2008 la S.C. Electrica S.A., Sucursala de distribuţie a energiei electrice Zalău, ca inginer serviciu exploatare, purtător de cuvânt, şef serviciu, preşedinte de sindicat. Bode nu are trecute în CV alte experienţe profesionale.

Bode menţionează însă că între 2000-2004 a fost consilier local la Consiliul local al comunei Valcău de Jos, iar între 2004-2008 a fost Consilier judeţean în Consiliul judeţean Sălaj.

Deputatul a absolvit în 1998 Universitatea din Oradea, Facultatea de Electrotehnică şi Informatică, specializarea inginer electromecanic. În 2009 a urmat un program de perfecţionare în relaţii internaţionale, la Institutul Diplomatic Român. În 20011 a absolvit şi un curs de nivel înalt despre „Securitate şi bună guvernare” la Colegiul Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”. Deţine de asemenea un masterat în Managementul Securităţii în Societatea Contemporană luat la Facultatea de Istorie si Filozofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Deputatul PDL Lucian Bode este propunerea democrat-liberalilor pentru a prelua portofoliul Economiei, au declarat pentru NewsIn surse politice. Andreea Paul Vass a anunţat marţi seară că refuză la nominalizarea primită pentru Ministerul Economiei, cu argumentul că este o decizie personală şi că nu poate face rabat de la drumul pe care şi l-a pregătit cu "minuţiozitate".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor