Liga I. Universitatea Craiova câştigă pe teren propriu în faţa celor de la Astra Giurgiu

Gruparea din Bănie a spart ghinionul de şase meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, vineri, prin victoria la limită înregistrată în faţa giurgiuvenilor în etapa a şaptea a Ligii I.
Fotbalistul român Nicuşor Bancu.
Fotbalistul român Nicuşor Bancu. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova a obţinut, vineri, trei puncte importante pe stadionul 'Ion Oblemenco' acolo unde în etapa a şaptea a Ligii I la fotbal a primit replica formaţiei Astra Giurgiu. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Nicuşor Bancu (min. 68), care a trimis puternic mingea sub bară din partea stângă a careului de şaisprezece metri, goalkeeper-ul Kitanov fiind fără replică.

O victorie la limită pentru elevii pregătiţi de Corneliu Papură dar care o va propulsa pe poziţia a treia în clasament, cu 11 puncte.

De partea cealaltă, oaspeţii au avut parte de ghinion, care au irosit mai multe şanse de a marca, dintre care cea mai importantă a fost ratarea lui Mihai Răduţ a unui penalty acordat în minutul 36 de către centralul Horaţiu Feşnic, scoţându-l astfel în evidenţă pe portarul Mirko Pigliacelli.

Trupa antrenată de Dan Alexa rămâne pe locul 8 în ierarhia Ligii I, cu 8 puncte.

Au evoluat echipele:

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Bălaşa, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Barbut, Markovic, Mihăilă.
Antrenor: Corneliu Papură

Astra Giurgiu: Kitanov - Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovic - Gheorghe, Simion, Crepulja, Grecu - Răduţ - Tounkara.
Antrenor: Dan Alexa.

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Imre-Laszlo Bucşi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Florin Chivulete Andrei (Bucureşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport