Liga I. Politehnica Iaşi, rezultat surprinzător în faţa campioanei CFR Cluj (2-1)

Gruparea moldoveană a trecut neaşteptat de CFR Cluj cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal. Marcatorii serii au fost Juan Pablo Passaglia (45), Adrian Gallego (76), respectiv Valentin Costache (10).
Politehnica Iaşi - CFR Cluj 2-1 în etapa a 14-a a Ligii I de fotbal. (FC Politehnica Iasi/facebook)
Marius Drăgoi
29.10.2019

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi a obţinut toate cele trei puncte din confruntarea cu campioana ediţiei precedente de campionat - CFR Cluj, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a a Ligii I de fotbal. Duelul de pe Stadion Municipal - Botoşani s-a terminat cu scorul de 2-1 (1-1), cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor fiind Juan Pablo Passaglia (45), Adrian Gallego (76), respectiv Valentin Costache (10).

"O victorie frumoasă, îi felicit pe băieţi, mă bucur că prima victorie vine după multe meciuri chiar în faţa liderului, în faţa echipei care ne reprezintă în Europa şi lucrul acesta este foarte important pentru noi. Băieţii au avut ambiţie, au avut dorinţă şi iată că am câştigat până la urmă. Am avut rezultate bune la echipele la care am fost, împotriva CFR-ului, dar nu este o reţetă. Astăzi am făcut un joc bun, cu o ambiţie foarte mare..", a declarat antrenorul ieşenilor Mihai Teja.

"Nu ne aşteptam să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Moralul nostru la pauză era destul de rău, i-am văzut pe toţi cu capul în pământ. E de înţeles că nu jucăm foarte bine, pentru că foarte mulţi jucători nu au meciuri în picioare, nu au ritm şi e normal. Repriza a doua am fost mai buni cred eu, Iaşi nu cred că a avut nicio ocazie în repriza a doua. Nu ţin minte niciun şut.", a spus la rândul lui Dan Petrescu, conducătorul principal de joc al grupării din Gruia, potrivit Telekomsport.

Poli Iaşi a contabilizat în ultimele şapte etape patru egaluri şi trei eşecuri, în timp ce clujenii au pierdut în trei din ultimele patru deplasări (un egal obţinut doar).

În tur scorul a fost egal, 1-1.

Au evoluat echipele

Poli Iaşi: Târnovanu - Lopes, Mihalache, Diallo, Bădic - Passaglia, Loshaj - Popadiuc, Breeveld, Horşia - A. Cristea
Rezerve: D. Rusu, Haţiegan, Devesa, A. Bălan, Gallego, F. Cristea, S. Şerban
Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Paşcanu, Camora - L. Aurelio, Hoban, A. Păun - V. Costache, Rondon, Pereira
Rezerve: J. Fernandez, M. Butean, A. Burcă, Bordeianu, C. Deac, Petrila, Golofca
Antrenor: Dan Petrescu


Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); arbitru de rezervă: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor