Liga I. FCSB, scor uriaş înregistrat în faţa celor de la FC Hermannstadt

Gruparea din Capitală a surclasat echipa FC Hermannstadt pe terenul celei din urmă cu scorul de 4-0, sâmbătă seara, eroii serii de pe Stadionul 'Trans-Sil' din Târgu Mureş fiind Florinel Coman (39, 51), Adrian Popa (44) şi Harlem Gnohere (72).
(FCSB/facebook)
Marius Drăgoi
27.10.2019

FCSB a obţinut o victorie categorică în deplasarea făcută la Târgu Mureş în etapa a 14-a a Ligii I de fotbal, acolo unde a întâlnit echipa gazdă FC Hermannstadt. Jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă au punctat de patru ori în poarta sibienilor prin Florinel Coman (39, 51), Adrian Popa (44) şi Harlem Gnohere (72).

"Este meritul jucătorilor pentru acest rezultat, pentru ca ei au jucat, au suferit, au depus foarte mult efort şi mă bucur că efortul lor a fost răsplătit cu acest scor. Ştiam că cei de la Hermannstadt au o echipă masivă, fundaşii centrali masivi şi am încercat să ducem cât mai mult jocul între linii şi de acolo să luăm acţiuni individuale unu la unu, pentru că avem jucători cu calitate", a spus tehnicianul Bogdan Vintilă la conferinţa de presă de după joc.

FCSB a terminat meciul în zece oameni, după ce Bojidar Ciorbadjiski (90+2) a primit al doilea galben.

Roş-albaştrii au ajuns acum la şapte etape fără înfrângere (cinci victorii, două egaluri) având acum asigurat loc de play-off - poziţia a 5 - a în clasament cu 21 de puncte.

De partea cealaltă FC Hermannstadt nu s-a mai impus de şase etape (trei egaluri, trei eşecuri). Ei se află pe locul 12 în clasament cu 12 puncte.

ECHIPELE DE START

Hermannstadt: Pereira - Tatar, Viera, I. Stoica, Oprut - Dalbea, Pires - I. Vodă, Caiado, Joalisson - Yazalde
Rezerve: I. Pop, Busu, Dumitriu, P. Petrescu, Cordea, Vilhena, Debeljuh
Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Chorbadzhiyski, I. Cristea, Panţîru - Vina, Ov. Popescu, Oaidă - Ad. Popa, Gnohere, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Manea, Moruţan, Moutinho, Soiledis, I. Hora, Salomao
Antrenor: Bogdan Vintila

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor