Liga I. FCSB, egalată de Gaz Metan Mediaş în ultima fază a meciului

Gruparea stelistă a avut parte de ghinion în etapa a 4-a a fazei play-off, obţinând doar un punct din confruntarea cu medieşenii, după ce a fost egalată în ultima fază a duelului prin debutantul danez Thomas Juel-Nielsen (90+4).
FCSB - Gaz Metan Mediaş 2-2, în play-off -ul Ligii I.
FCSB - Gaz Metan Mediaş 2-2, în play-off -ul Ligii I. (FCSB/facebook)

FCSB a obţinut doar o remiză din confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, în etapa cu numărul patru a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Partida disputată duminică seara pe Arena Naţională din Capitală s-a terminat cu scorul de 2-2 (1-0), marcatorii serii fiind Florin Tănase (12), Adrian Petre (90+3 - penalty), respectiv Sergiu Buş (58) şi Thomas Juel-Nielsen (90+4).

După un start excelent al roş-albaştrilor, care au reuşit să modifice rapid scorul de pe tabela de marcaj prin Florin Tănase (min.12), în urma unei acţiuni finalizată cu un şut superb, formaţia pregătită de Bogdan Vintilă s-a văzut egalată după revenirea de la vestiare prin Buş, care l-a învinns pe goalkeeper-ul Andrei Vlad în minutul 57.

FCSB care a rămas în zece oameni din min. 76 după eliminarea lui Tănase, după al doilea cartonaş galben, a mai punctat o dată prin Adrian Petre (90+3), din penalty, după o eroare a lui Marius Constantin, care a intrat neregulamentar la Adrian Niţă.

Bucuria steliştilor a fost de scurtă durată pentru că medieşenii au reuşit nesperat să egaleze la următoarea fază a jocului prin danezul Thomas Juel-Nielsen (90+4).

Pe FCSB acest rezultat îi îndepărtează şi mai mult de primul loc al clasamentului. În ultimele opt etape roş-albaştrii au înregistrat patru egaluri şi trei înfrângeri, în timp ce medieşenii nu au nicio victorie în play-off, ultimele trei partide incheindu-se la egalitate.

Au evoluat echipele:
FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, Perianu (Petre ’67), Pantea – Ov. Popescu, Vînă, Olaru (Niţă ’85) – Man (Popa ’58), Moruţan, Fl. Tănase.
Antrenor: Bogdan Vintilă
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie (Nielsen ’83), M. Constantin – Droppa (Roşu ’78), Fofana – Ciocan, Chamed (Fernandes ’83), Valisar – S. Buş.
Antrenor: Dusan Uhrin
Cartonaşe galbene: Tănase ’75, ‘76, Vînă 90+2 / Fofana ’43, Larie ’48
Cartonaş roşu: Tănase ‘76
Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Lucian Rusandu;
Observatori: Vasile Bratu (CCA), Constantin Stătescu (LPF)
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport