Liga I. FC Viitorul, înfrângere dureroasă pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova (1-4)

Gruparea constănţeană a suferit un nou eşec usturător în noua stagiune de campionat, de data aceasta în faţa Universităţii Craiova, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), în ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I.
FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4,  în ultima partidă a  etapei a 3-a a Ligii I.
FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4, în ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I. (Viitorul FC/facebook)

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa continuă seria nefastă în acest nou început de campionat.

După 1-1 cu UTA şi 0-3 cu FCSB, gruparea patronată de Gheorghe Hagi a înregistrat un nou rezultat nesatifăcător în ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I.

Constănţenii s-au înclinat pe Stadionul Central - Ovidiu (Academia Hagi) cu scorul de 4-1 (1-1) în faţa Univesităţii Craiova, rezultat ce le asigură în acest moment ultimul loc al clasamentului, având 1 punct, la fel ca Astra Giurgiu şi FC Argeş, dar cu un golaveraj mai slab, 2-8.

Gruparea condusă de Cristiano Bergodi a punctat prin Elvir Koljic (18, 51), Nicuşor Bancu (66) şi Andrei Ivan (75), în timp ce unicul gol al formaţiei pregătite de Ruben de la Barrera l-a avut ca autor pe atacantul olandez de origine ghaneză, Kevin Luckassen (45+2).

De menţionat că gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 5 după ce Andrei Artean a fost sancţionat de către centralul Andrei Chivulete direct cu cartonaş roşu în urma unui fault dur asupra lui Alexandru Cicâldău.

Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I după acest succes, având maximum de puncte, 9.