Simona Halep, atitudine de mare campioană! A felicitat-o pe Patricia Ţig pentru câştigarea titlului WTA de la Istanbul

"Felicitări, Patricia! Bravo şi la cât mai multe trofee", a scris pe contul personal de Twitter fosta lideră mondială, după ce coechipiera sa a câştigat primul titlu WTA al carierei.
Simona Halep a felicitat-o pe Twitter pe Patricia Ţig pentru cucerirea primului titlu WTA al carierei (Istambul).
Simona Halep a felicitat-o pe Twitter pe Patricia Ţig pentru cucerirea primului titlu WTA al carierei (Istambul). (Captură foto.)

Simona Halep (28 ani, 2 WTA) aflată în acest moment în Italia pentru a participa la circuitul WTA de la Roma (14-21 septembrie), nu a trecut cu vederea succesul compatrioatei sale de la turneul de categorie Internaţional “TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul”.

Aceasta a felicitat-o prin intermediul unui mesaj postat pe un site de socializare: "Felicitări, Patricia! Bravo şi la cât mai multe trofee!"

Duminică, Patricia Ţig (26 ani, locul 58 WTA) a intrat în posesia primului titlu al carierei în circuitul WTA la competiţia din Turcia. Românca a învins-o în finală pe canadianca Eugenie Bouchard (locul 272 WTA), venită din calificări, cu scorul de 2-6, 6-1, 7-6 (4).

Pentru Ţig aceasta a fost a treia finală WTA, după cele de la Baku (2015) şi Bucureşti (2019). Românca are în palmares şi un titlu WTA 125K, în 2019, la Karlsruhe.

În urma acestui succes reprezentanta noastră a făcut un salt de 30 de locuri în ierarhia mondială.