Anton Petrea (antrenor FCSB), depistat pozitiv la virusul Wuhan, nu va fi prezent pe banca tehnică la meciul cu FC U Craiova

"Am venit eu la conferinţă pentru că Toni a ieşit pozitiv joi şi din cauza asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Tot staff-ul se va ocupa de echipă, pentru că avem o responsabilitate. Am mai fost în situaţia şi cred că ne vom descurca", a declarat fostul jucător Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea. (Captură foto)
Marius Dragoi
06.02.2022

Duminică, de la ora 19:55, pe Arena Naţională din Bucureşti, este programată întâlnirea dintre echipele de fotbal FCSB şi FC U Craiova, duel din cadrul etapei a 24-a a campionatului intern.

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, nu a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare acestui duel după ce a fost confirmat pozitiv la virusul Wuhan, locul său fiind luat de fostul jucător Mihai Pintilii, acum delegat al echipei din Ghencea.

"Am venit eu la conferinţă pentru că Toni a ieşit pozitiv joi şi din cauza asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Tot staff-ul se va ocupa de echipă, pentru că avem o responsabilitate. Am mai fost în situaţia asta, poate mai grav, şi cred că ne vom descurca.

Eu am spus că încă nu sunt pregătit pentru a fi antrenor, nu sunt încă pregătit să fac pasul ăsta, să devin principal, mai am de învăţat, mai am de adunat cunoştinţe. Cred că mai e drum lung până să devin principal. În acte sunt delegatul echipei, dar ajut echipa cu ce este nevoie. Eu ziceam că nu o să fiu antrenor, dar uşor, uşor începe să îmi placă, însă drumul este foarte lung". a afirmat Pintilii.

Despre partida cu gruparea din Bănie, acesta îşi doreşte să ia maximul de puncte pentru a putea reduce decalajul de puncte faţă de liderul CFR Cluj.

"Sperăm să se reducă diferenţa faţă de CFR Cluj şi vom lua fiecare meci în parte. Şi apoi vom vedea cu câte puncte vom întra în play-off. Asta este cel mai important, pentru că acolo se va decide tot. Să nu fie diferenţa mai mare de 8 puncte sau 10 şi atunci fiecare echipă pleacă cu şanse egale. Eu cred că noi avem jucători foarte buni, dar tineri, cu mai puţină experienţă, şi care nu fac faţă presiunii. Însă dacă vor câştiga experienţă meci de meci vor avea şanse să câştige titlul.

Sincer eu îmi doresc mâine 1-0, trei puncte, şi nimic altceva. Până se termină campionatul important este să luăm toate punctele, să nu mai pierdem niciun meci şi apoi să aşteptăm să se împiedice CFR Cluj. Ăsta este obiectivul meu personal şi asta îmi doresc să se întâmple. FC U Craiova e o echipă care a început să joace, are nevoie de puncte şi mi se par destul de periculoşi, de aceea noi trebuie să fim atenţi, să ne focusăm pe ceea ce trebuie să facem şi să luăm cele trei puncte", a adăugat Pintilii.

În acest moment vicecampioana este pe locul doi în clasament cu 51 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe 14 cu 22 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor