Lăzăroiu, despre viitorul PSD: A zis bine Ponta - "dacă pierdem prezidenţialele scapă cine poate"

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a prezentat cele două mari linii strategice pe care social-democraţii le-ar putea adopta în perioada următoare.

"Alegeri anticipate, dizolvarea parlamentului, bla bla bla ...uitaţi de astea, nu se poate, procedura e doar teoretică. Alegerile parlamentare vor fi în noiembrie 2016, alegerile locale în iunie 2016. Altfel nu şi-ar fi permis nimeni să facă ce au făcut în Senat (cu votul în cazul Şova - n.r.)", a precizat Lăzăroiu.

În context, fostul ministru al Muncii opinează că există două mari linii strategice posibile pentru PSD:

1. PSD îşi asumă orice costuri de imagine ca să-şi salveze oamenii. Mai bine liber şi în opoziţie din 2016 decât închis şi în opoziţie sau poate la putere din 2016.

2. Se rupe acordul cu FMI şi se dă drumul la deficit, se revarsă pomeni ca să uite românii de blestemăţiile din Parlament.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, liderii nu mai controlează PSD. A zis bine Ponta: "Dacă pierdem prezidenţialele scapă cine poate". Exact asta se întâmplă acum. (Parlamentarii PSD) se organizează singuri pe grupuri de salvare, ca haiducii. Cum a fost şi la "Marţea Neagră". Ponta a ştiut, dar a plecat şi i-a lăsat pe alţii să facă treaba murdară. Lui nu-i convenea că avea alegeri în 2014", a mai precizat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier a evidenţiat că social-democraţii au mai încercat a doua direcţie strategică la care a făcut referire mai sus "şi nu le-a ieşit", aşa că mai degrabă crede că aceştia şi-o vor asuma pe prima - protejarea prorpiilor membri cu orice preţ.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne