La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6 s-a înregistrat dosar penal privind accidentul din Pasajul Lujerului

Epoch Times România
10.05.2012

În această dimineaţă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează cercetări cu privire la accidentul petrecut în Pasajul Lujerului, fiind constituit dosar penal, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) într-un comunicat transmis joi.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la incidentul petrecut, în această dimineaţă, în Pasajul Lujerului. La faţa locului s-au deplasat 2 procurori ai acestei unităţi de parchet care derulează cercetările", se precizează în comunicat.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului în cazul accidentului produs în Pasajul Lujerului, a afirmat, joi, Daniel Piştea, şeful Serviciului Accidente Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei.

"În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, ancheta este în curs de desfăşurare(...). Putem să vă spunem în acest moment că, din punct de vedere oficial, cauza producerii accidentului nu s-a stabilit. Ancheta este în curs de desfăşurare, cercetarea e coordonată de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, sub stricta supraveghere şi îndrumare a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6 care sunt aici la faţa locului", a declarat Piştea.

El a menţionat că vatmanii au fost testaţi cu aparatul etilotest. "Acesta a indicat că niciunul dintre vatmani nu a consumat băuturi alcoolice, deja unul dintre ei se află la spital pentru recoltarea de probe biologice", a spus Piştea.

El a precizat că de îndată ce va fi finalizată cercetarea la faţa locului traficul prin pasaj va fi permis şi că deocamdată traficul este deviat şi se desfăşoară la suprafaţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor