Kaiacistul Iustin Porcăraşu, rănit grav în urma unui accident pe lacul Razelm-Sinoe

(photos.com)
Epoch Times România
23.06.2012

Kaiacistul Iustin Porcăraşu a fost rănit grav, în urma unui accident petrecut sâmbătă pe lacul Razelm-Sinoe, existând posibilitatea ca medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea să-l transfere la Bucureşti.

Kaiacistul, potrivit informaţiilor furnizate de comisarul şef al Serviciului Poliţia Deltei Dunării, Ştefan Leonte, se afla într-o ambarcaţiune motorizată împreună cu alte persoane atunci când barca a fost lovită de o alta, în urma evenimentului două persoane fiind rănite.

"Tânărul are răni grave la nivelul feţei, mandibula spartă, plăgi la nivelul piramidei nazale, traumatism ocular drept şi prezenta hemoragie. A fost operat în spitalul tulcean şi am vorbit cu directoarea medicală Elena Chircov pentru ca acesta să fie transportat cu un elicopter la Bucureşti sau la Constanţa", a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu.

El a mai spus că alte două persoane prezentau leziuni minore şi au refuzat iniţial internarea în SJU, ulterior o altă tânără fiind internată în unitatea spitalicească.

Accidentul naval, potrivit Căpităniei Zonale a Portului Tulcea, este anchetat de Căpitănia Midia, judeţul Constanţa, care a demarat cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Datele preliminare relevă că, alături de kaiacistul Iustin Porcăraşu, în ambarcaţiune se mai aflau alte patru persoane.

Legitimat la CSA Bucureşti, Iustin Porcăraşu face parte din lotul olimpic lărgit, până în prezent el câştigând numeroase medalii la concursuri internaţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor