Justiţia, în zodia PSD. Dăncilă: Este fără precedent! Am văzut dezinformări în Parlamentul European

Oameni care ar trebui să susţină şi să lupte pentru România în Parlamentul European, luptau împotriva României, susţine pesedista Viorica Dăncilă, comentând pe marginea controversatului proiect de modificare a legilor Justiţiei.
Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă
Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă (Facebook.com/Viorica Dăncilă)

Au existat "dezinformări" în Parlamentul European pe tema modificării legilor Justiţiei din partea unor politicieni care, în loc să susţină România, luptă împotriva ţării, a acuzat sâmbătă, într-un interviu acordat Agerpres, europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă.

"Eu am văzut dezinformările din Parlamentul European şi cum oameni care ar trebui să susţină şi să lupte pentru România acolo, luptau împotriva României. Eu sunt convinsă că oricine poate face greşeli, că se pot întâmpla lucruri care dezamăgesc, dar aceste lucruri se dezbat în interiorul graniţelor ţării. Nu trebuie să mergem cu problemele României să ni le judece alte ţări. Este fără precedent. Pentru mine ca şi europarlamentar a fost foarte trist când în Parlamentul European veneau colegi din alte ţări ca să judece România", a declarat Viorica Dăncilă.

Europarlamentarul PSD a făcut referire explicit la Monica Macovei, pe care o acuză că dă dovadă de rea-credinţă în demersurile sale.

"Sunt colegi care prin atitudinea lor - şi aici mă refer la doamna Macovei, pentru că dânsa este cea care a făcut legile în 2005 - încearcă să ducă România pe linia Bulgariei şi Poloniei, astfel încât şi noi să avem activat articolul 7 şi să nu mai putem să participăm la Consiliu. Eu cred că este o dovadă de rea-credinţă atunci când tu vrei ca până la urmă să se lase cu sancţiuni pentru ţara ta", a precizat Viorica Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne