Julio Iglesias jr., vinovat că nu ştie cine este Băsescu

Julio Iglesias Jr.
Julio Iglesias Jr. (Iglesias)

Cazul emisiunii „Sinteza Zilei” în care Julio Iglesias Jr. a spus "Jos Băsescu", la îndemnul lui Mihai Gâdea, a fost dezbătut marţi de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului, relatează gândul.info.

Potrivit sursei citate, la şedinţă, avocatul postului lui Voiculescu l-a acuzat pe fiul lui Iglesias că a venit nepregătit la emisiune şi că ar fi trebuit să ştie cine este Traian Băsescu.

"Atunci când te numeşti aşa cum s-a numit domnul şi vii şi faci furori mondiale şi te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi. (...) După zece ani de zile în Europa, nu ştii cine e Traian Băsescu?", a declarat avocatul Daniel Ionaşcu.

Afirmaţiile avocatului i-a revoltat pe membrii CNA Valentin Jucan şi Dorina Rusu: "Ei, iertaţi-mă, Julio Iglesias nu s-a ridicat la nivelul lui Mihai Gâdea", a afirmat Valentin Jucan. "Pleci de la prezumţia că dumneavoastră sunteţi un om de bun-simţ, că mă înşel, într-adevăr mi-o merit. Mă înşeli o dată, să-ţi fie ruşine, mă înşeli de două ori, să-mi fie ruşine”, a declarat Jucan.

Discuţiile pe acest caz au continuat mai mult de o jumătate de oră, fără ca membrii CNA să ia o decizie în privinţa emisiunii Antena 3.

Menţionăm că după emisiunea în care Iglesias jr. a spus "Jos Băsescu" învăţat de Gâdea, CNA a primit 21 de reclamaţii, una dintre acestea venind chiar din partea reprezentantei lui Julio Iglesias (tatăl lui Julio Iglesias Jr.) în România, Gabriela Ristea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne