Julia Roberts, Brad Pitt şi alte staruri ocolesc sau dispreţuiesc platforma Twitter

Julia Roberts
Julia Roberts (Kevin Winter / Getty Images)

Celebrităţi de la Hollywood, precum Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Brad Pitt şi Ryan Gosling nu doresc să-şi expună viaţa pe platforma de socializare Twitter, o detestă sau au conturi oficiale pe care le-au abandonat, informează becomegorgeous.com.

Platforma de socializare Twitter este un mijloc de promovare folosit de multe celebrităţi pentru a lua legătura cu fanii lor, însă în acelaşi timp alte staruri de la Hollywood preferă să stea departe de social media.

Actriţa Jennifer Lawrence, de exemplu, şi-a exprimat opinia în legătură cu Twitter în 2013, într-o emisiune a lui David Letterman.

"Ar fi o pedeapsă pentru mine (să am cont pe Twitter, n.r.). Ca şi cum mi-ar impune un judecător un termen de eliberare condiţionată de şase luni şi, în schimb, ar trebui să scriu despre lucruri întâmplătoare despre care nimănui nu-i pasă", a spus Jennifer Lawrence.

De asemenea, George Clooney consideră că Twitter îţi poate oferi lucruri neplăcute. "Într-o noapte de petrecere, vii acasă după ce ai băut prea mult şi te uiţi la televizor şi te enervează ce spune cineva despre ţine şi te duci şi ripostezi (pe Twitter, n.r.)", a scos Clooney în evidenţă unul din pericolele dependenţei de reţelele sociale într-un interviu acordat revistei Esquire.

La rândul său, actriţa Kristen Stewart a afirmat în 2010 că platformele de socializare sunt o sursă de informare pentru paparazzi, care profită de informaţiile oferite. Aceasta a mai susţinut faptul că Twitter i-a stricat fiecare zi din viaţă. "Pentru ca oamenii scriu (pe Twitter, n.r.): «Chiar acum stau lângă Kristen Stewart» şi apoi paparazzi apar", a dezvăluit Kristen Stewart într-un interviu acordat revistei Flaunt.

Actorul australian Chris Hemsworth, care a devenit foarte cunoscut după ce a jucat în peliculele "Thor" şi "The Avengers", este supărat şi el pe platformele sociale. "Cred că există pericolul de a fi foarte expus. Păstrarea misterului asupra propriei persoane le stârneşte interesul oamenilor pentru a te vedea pe marele ecran", a afirmat actorul pentru revista Prestige Hong Kong.

Actriţa Mila Kunis este unul din starurile care nu au cont pe Twitter. "Pot să înţeleg că folosesc platforma Twitter politicienii şi oamenii care se ocupă de cauze umanitare sau care fac ceva productiv. Dar nimeni nu ar trebui să mă urmărească. De ce? Ca să pot să vă spun că îmi stă bine părul?", i-a spus Mila Kunis lui Craig Ferguson, într-o emisiune din 2011.

Nici Julia Roberts, una dintre cele mai bine plătite actriţe, nu doreşte să fie mai aproape de fanii săi prin intermediul Twitter, considerând că platformele media sunt o distracţie temporară, ca şi vata pe băţ. "Pare atât de atractivă şi pur si simplu nu te poţi abţine să nu mănânci, dar apoi sfârşeşti prin a avea degete lipicioase şi ţi se termină instantaneu interesul", a mărturisit Julia Roberts.

Sunt şi celebrităţi care au cont de Twitter dar nu postează pe el. Ryan Gosling are cont oficial pe Twitter, pe care aproape că l-a abandonat încă din anul 2011, postând o singură dată în aprilie 2013.

Actorul Brad Pitt şi-a făcut un cont pe platforma Sina Weibo, care este echivalentul Twitter din China, însă a postat pe el numai pentru a-şi anunţa fanii de vizita în această ţară cu ocazia turneului de promovare a filmului "Maleficent" al Angelinei Jolie. Populara platformă de socializare Sina Weibo este foarte atent monitorizată, iar imaginile şi informaţiile referitoare la dizidenţi sau persoane incomode regimului comunist sunt cenzurate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură