Julia Roberts a fost "împinsă" de o fantomă într-un cimitir din New York

Celebra actriţă din filmul "Pretty Woman" a trăit unul dintre cele mai înspăimântătoare momente în timpul filmărilor la noul său film, afirmând că a fost martora unei experienţe paranormale.
Julia Roberts
Julia Roberts (Getty Images)

În prezent, Julia Roberts filmează "Ben is Back", o dramă în care interpretează rolul unei mame ce are o relaţie conflictuală cu unul dintre copiii ei, care se întoarce acasă după o absenţă îndelungată.

Una dintre scene trebuia filmată într-un cimitir din Haverstraw, New York. Aşadar, după ce Julia apare, a început filmarea unei scene pline de emoţie cu partenerul său, Lucas. În aparenţă, Julia îl forţează pe actorul în vârstă de 21 de ani să iasă dintr-un vehicul şi începe să-l împingă prin iarbă printre pietrele funerare.

În mijlocul filmării, în faţa unui mormânt, Julia a simţit o prezenţă care a înspăimântat-o de moarte, împiedicând-o să continue filmările în acea zi.

Într-un interviu acordat revistei americane Star, Julia povesteşte că stătea lângă un mormânt aşteptând semnalul regizorului Peter Hedges, când, dintr-odată a simţit pe cineva în spate care a atins-o pe umăr, după care a împins-o cu forţa. Însă, când s-a întors să vadă cine era autorul, nu a văzut pe nimeni!

Gândindu-se că a fost o glumă făcută de un tehnician, a comentat evenimentul. Dar în jurul actriţei, în acel moment, nu existau nici tehnicieni şi nici persoane care făceau glume. Experienţa supranaturală pe care a experimentat-o a înspăimântat-o enorm şi a rămas ca paralizată pentru mult timp. Din acest motiv, regizorul Peter Hedges a trebuit să suspende filmările timp de câteva ore.

Deocamdată, totul a rămas învăluit în mister şi nimeni din apropiere nu a reuşit să explice ce s-a întâmplat cu adevărat. Se pare că într-adevăr supranaturalul a însoţit-o pe actriţa din "Prety Woman" pe parcursul acestei scene!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură