Jucătorii lui Chelsea vor să câştige Liga Campionilor pentru Di Matteo, declară Lampard

Frank Lampard, de la Chelsea Londra aplaudă spectatorii, în meciul cu Fulham din Premier League, 9 aprilie 2012, Londra. (Mike Hewitt / Getty Images)
Epoch Times România
19.05.2012

Italianul Roberto Di Matteo a acţionat ireproşabil în cele trei luni în care a ocupat postul de antrenor interimar al echipei Chelsea Londra, iar jucătorii grupării engleze vor cu toţii să-i ofere drept răsplată trofeul Ligii Campionilor, a declarat mijlocaşul Frank Lampard.

 

"Robbie a fost inteligent prin modul în care a reuşit să gestioneze situaţia. A generat încredere în cadrul grupului, atât la antrenamente, cât şi la meciuri. Sincer, cred că a făcut o treabă perfectă şi, dacă cineva merită să câştige finala, atunci el este cu siguranţă acela", a declarat internaţionalul englez.

Chelsea va înfrunta sâmbătă seara, pe Allianz Arena din Munchen, formaţia locală Bayern, într-o partidă în care germanii sunt consideraţi favoriţi, însă Lampard, care va fi căpitan în absenţa fundaşului John Terry (suspendat), crede că echipa londoneză poate produce surpriza.

"Am reuşit să demonstrăm tuturor că suntem o echipă mare şi, dacă vom reuşi să câştigăm trofeul putem spune că am avut un sezon fantastic. Suntem aici pentru a ne face datoria faţă de club şi fanii noştri şi vrem să profităm de această mare ocazie pe care o avem", a adăugat mijlocaşul.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor