JO 2012: Victor Ponta i-a felicitat pe halterofilii Roxana Cocoş şi Răzvan Martin pentru medaliile obţinute la Olimpiadă

Victor Ponta (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Epoch Times România
02.08.2012

Premierul Victor Ponta i-a felicitat pe halterofilii Roxana Cocoş, vicecampioană olimpică, şi pe Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Londra, pentru performanţele atinse la Jocurile Olimpice 2012.

"Îi felicit pe cei doi halterofili pentru performanţele avute, fiind convins că fiecare medalie câştigată la Jocurile Olimpice echivalează cu cea mai mare greutate din palmaresul unui sportiv profesionist. Faptul că halterofilii noştri aduc în ţară două noi medalii nu face decât să mă bucure şi să îmi reconfirme că sportul românesc are nevoie de sprijin din partea Guvernului României. Doar prin implicarea activă a autorităţilor, care să le asigure buna pregătire şi recunoaşterea necesară, sportivii noştri vor reuşi să reconfirme aceste succese şi pe viitor", a declarat Ponta, potrivit unui comunicat al Guvernului remis joi.

El a arătat că Roxana Cocoş a intrat în istoria sportului românesc ca prima halterofilă româncă medaliată la Jocurile Olimpice.

"Roxana a reuşit această performanţă, iar noi toţi, românii care suntem cu sufletul alături de sportivii noştri la Londra, suntem extrem de bucuroşi şi mândri de performanţa ei. Argintul câştigat de ea la Londra este, din acest punct de vedere, cea mai grea şi importantă recunoaştere oferită vreodată unei sportive care practică acest sport în România", a afirmat Ponta.

Acesta a apreciat că performanţa obţinută de Răzvan Martin, care a câştigat medalia de bronz la haltere, este la fel de importantă.

"Zecile şi sutele de tone ridicate în timpul pregătirilor pentru această competiţie au fost încununate de medalia câştigată de Răzvan la această ediţie a Jocurilor Olimpice", a declarat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor