"Înfiază-l şi întreţine-l din salariul matale, nu din banii noştri!" - cetăţenii o taxează pe Dăncilă în cazul Vâlcov

Calitatea de cetăţean nu îţi dă dreptul să furi şi să rămâi în funcţie, îi reamintesc cetăţenii Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta a anunţat că nu renunţă la Darius Vâlcov, deşi magistraţii Înaltei Curţi l-au condamnat la ani grei de închisoare pentru fapte de corupţie.
Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Dăncilă a fost taxată dur, pe Facebook, după ce a anunţat că nu renunţă la serviciile consilierului său, Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupţie.

„Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil", a declarat luni premierul Dăncilă, adăugând printr-o declaraţie, în care a reuşit să facă un dezacord subiect predicat, că Vâlcov are dreptul la prezumţia de nevinovăţie până la o condamnare definitivă.

Aşa cum era de aşteptat, comentariile au început să curgă. Redăm câteva dintre reacţiile cititorilor Epoch Times:

"Înfiază-l, doamnă! Şi întreţine-l din salariul matale, nu din banii noştri! Bine că muncim noi ca proştii şi plătim impozite să vă ţinem pe voi!", o sfătuieşte Silvia pe Dăncilă.

"Bravo, doamnă prim ministru, felicitări!!! De favorizarea infractorului aţi auzit, ce părere aveţi? Unde s-a mai auzit să aveţi consilier un condamnat? Sau aţi venit să promovaţi corupţia la nivel înalt? Succes doamnă!" - scrie Ioan.

"Păi cum să-l dea afară? Nu ar strica buna guvernare? Toţi trebuie să fie din rândul penalilor, oricum nu mai au de unde se găsească altfel de oameni PSD. Problema la noi nu e Vâlcov sau Dragnea, sau Dăncilă, ci tot PSD. Trebuie să-şi dea demisia în bloc, din toate funcţiile. Altfel lătrăm degeaba noi că vrem să dea jos pe unul sau altul", scrie Lavisa.

"Înseamnă că voi sfidaţi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României! Vasilico, e condamnat la 8 ani pt un cumul de infracţiuni grave ce mai aştepţi să se întâmple? Dacă un membru al echipei tale este tâlhar, tu îl aperi?" - întreabă Dan.

"Oare în toată România noastră nu se găseşte un om cu capul pe umeri să conducă acest popor la mai bine? Mi-e silă să_i mai văd pe aceşti vânători de ţară", scrie Elena.

"Bineînţeles că-l protejează. Doar ştie că o să fie următoarea pe lista demişilor dacă nu urmează ordinele penalului suprem! Trăiască prostia din România!", opinează Marina.

"Corb la corb nu scoate ochii, de când e lumea! Păcat că oamenii cinstiţi nu sunt la fel de solidari ca şi infractorii, mai ales pentru faptul că sunt în inferioritate numerică!!!", consideră Anna.

"Pai Vâlcov nu e orice cetăţean, e pus acolo pentru a administra banii noştrii, calitatea de cetăţean nu-i dă dreptul să fure şi apoi să rămână pe funcţie!! Tupeul ăstora depăşeşte orice limită!! Păi aşa poate să omoare pe cine vrea, că până îl judecă să stea pe funcţie că doar se prezuma că e nevinovat!!", scrie Anka.

"Nici nu ne aşteptam la altă reacţie, doamnă dragă. Sincer, v-a dat individul ăsta vreun lingou de aur, ceva tablouri? Chiar nimic?", întreabă Cornel.

"Ei, mă aştept, în spiritul celor declarate, să-l urmeze cu toată echipa oriunde va ajunge acest membru al echipei! Mă aştept ca tot partidul alde PSD să îl urmeze îndeaproape! Asta solidaritate!", adaugă Efrim.

"Mai oameni buni, sunt economist bătrân, nu am auzit în viaţa mea de acest neisprăvit de Vâlcov ca somitate în economie, candidat la Nobel, prof. universitar cu studii şi cărţi publicate; apare pe piaţă când a fost inculpat, şi atunci era paralel cu economia, era expert doar în cea subterană, cu mafia. Şi deodată apare un alt impostor ce se uită cruciş dacă îl întrebi de PIB sau alte chestii din astea plictisitoare, care îmi explică ce valoros e acest individ şi cum a contribuit el la mărirea salariilor; de unde? de la mă-sa din avere, din vânzarea tablourilor şi lingourilor ciordite ? - eu credeam că proştii care produc în ţara asta şi fac să meargă economia au făcut posibil acest lucru. O mai aud şi pe prinţesa asta adormită că ea nu face nimic, ok dacă ar fi golit casa ei sau a lui Daddy, la fel ar fi vorbit ? Dar dacă a luat de la fraieri, să fie primit ! Halal concepţie de lideri care îşi zic socialişti!!", scrie Corneliu.

"Cucoană, are condamnare de 8 ani în primă instanţă, plăteşte-l din buzunarul tău dacă nu-l abandonezi. Te mai poţi privi în oglindă? Nu ţi-e jenă de ceea ce vezi?", o întreabă Mery pe Dăncilă.

"Cum e motoru' aşa e şi stivuitoarea!...La ce să ne aşteptăm de la ăştia, la conduită?", scrie Gicu.

"Îngrozitoare... asta arată dispreţul PSD faţă de noi..ne cred o turmă condusă de Daea...", adaugă Ioan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne