Incendiu în Capitală. Sute de persoane evacuate din blocul afectat de flăcări

Unii oameni pot lua foc în orice moment, susţin anumiţi cercetători
Unii oameni pot lua foc în orice moment, susţin anumiţi cercetători (Hemera Technologies / Photos.com)

Sute de persoane au fost evacuate dintr-un bloc aflat în cartierul 1 Decembrie din Capitală, după ce mansarda imobilului a fost cuprinsă de flăcări, relatează digi24.ro.

Pompierii s-au luptat mai bine de 6 ore să stingă incendiul izbucnit la blocul reabilitat şi mansardat de curând. Mansarda clădirii a fost construită în întregime din lemn cu interiorul din rigips, iar materialul folosit pentru izolare este polistiren ceea ce a favorizat propagarea focului şi îngreunează munca pompierilor.

Potrivit sursei citate, toţi cei 400 de locuitori ai clădirii au fost evacuaţi iar 34 de garsoniere au fost afectate. Incendiul a izbucnit în jurul orei 5:30 dimineaţa.

De asemenea, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului: un bărbat care a suferit un atac de panică şi două femei expuse la fum care au fost transportate la spital, după ce au primit îngrijiri la faţa locului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne