În ce condiţii va continua ministrul Grapini şantierele deschise de Elena Udrea

Maria Grapini
Maria Grapini (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
20.01.2013

Şantierele deschide de fostul demnitar Elena Udrea vor fi continuate doar în anumite condiţii. Mai exact, dacă stagiul lucrărilor este realizat în proporţie de 80% şi dacă închiderea lor ar costa mai mult decât finalizarea, a declarat sâmbătă ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini.

"Cât priveşte şantierele deschise, le vom continua doar dacă sunt realizate în proporţie de 80% şi dacă ar costa mai mult să le oprim. Din păcate, banii din acest an din buget trebuie să-i alocăm facturilor neachitate din anii din urmă", a precizat Grapini.

Ministrul delegat a adăugat că îi va fi greu să continue lucrările deschise de Udrea, ţinând cont de sutele de procese pe care le-a moştenit şi pentru care se plătesc miliarde de lei.

"Totdeauna am acţionat conform principiilor mele şi nu împrumutate de la alţii. Turismul, ca orice domeniu, are nevoie de profesionişti, de aceea eu colaborez cu profesionişti în stabilirea obiectivelor. Dar turismul are nevoie de un bun management şi de asta mă ocup eu.

Nu ştiu ca doamna Udrea să fie specialist în turism şi nu cunosc să fie specialistă în management organizaţional sau instituţional, având în vedere că primul act de conducere a fost la un minister. Eu am declarat că nu mă lupt cu nume - de altfel nu i-am pronunţat niciodată numele în declaraţiile mele publice - ci mă voi lupta cu mentalităţi, comportamente şi cu indicatori de eficienţă şi de competitivitate", a mai declarat ministrul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor