Huffington Post depublică un articol: Hillary Clinton ar urma să fie pusă sub acuzare

Un colaborator independent al Huffington Post a publicat un articol pe website-ul ziarului în care a susţinut că Hillary Clinton va fi acuzată de implicare în activităţi ilegale. Articolul susţine că Fundaţia Clinton este implicată, printre altele, în spălare de bani. Articolul a fost ulterior depublicat.
Hillary Clinton
Hillary Clinton (Steve Pope/Getty Images)

Ziarul Huffington Post a şters duminică de pe website-ul său un articol care susţinea că FBI-ul plănuieşte să o acuze pe Hillary Clinton de implicare în activităţi infracţionale.

După cum a raportat iniţial website-ul de ştiri Breitbart, Frank Huguenard, colaborator independent al Huffington Post, a postat un articol pe blogul website-ului, numit Hillary Clinton to be Indicted on Federal Racketeering Charges. Huguenard a scris:

Legea RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) este o lege federală americană adoptată în 1970 ce a urmărit să ofere un instrument agenţiilor de aplicare a legii în lupta împotriva crimei organizate. RICO permite judecarea şi pedepsirea pentru presupuse activităţi infracţionale ce au fost realizate ca parte a unei acţiuni penale în desfăşurare.

Activitatea considerată infracţională ar putea include dare şi luare de mită, contrafacere, spălare de bani, delapidare de fonduri, pariuri ilegale, răpiri, crime, trafic de droguri, sclavie şi o gamă de alte practici de afaceri abjecte.

FBI-ul vor prezenta o recomandare Lorettei Lynch, procurorul general al Departamentului american al Justiţiei, care include un argument concludent că Fundaţia Clinton este o întreprindere infracţională activă implicată în spălare de bani şi solicitare de mite în schimbul unor favoruri politice şi legislative către persoane individuale, corporaţii şi chiar guverne, atât străine cât şi interne.”

Dacă este adevărat, acest lucru ar putea fi o lovitură fatală pentru Hillary Clinton în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor prezidenţiale americane din luna noiembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe