Hilde Brandl se ia de Firea: "Gabi e primarul ţânţarilor şi şobolanilor, nu al bucureştenilor!"

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Zilele acestea bucureştenii au comemorat trei ani de când Gabriela Pandele Firea a fost aleasă primar al Bucureştiului şi pare ireal cât de multe lucruri a reuşit să distrugă într-o perioadă relativ scurtă de timp, a transmis Hilde Brandl, şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

"După trei ani de conducere Firea, compania RADET a intrat în faliment, asta după ce în ultimii ani bucureştenii au rămas pe rând ba fără apă caldă, ba fără apă rece, ba fără căldură în sezonul rece. Falimentul RADET a venit după zeci de promisiuni ale doamnei primar care ne-a asigurat pe toţi că nu se va ajunge aici. Nici situaţia RATB nu e mai grozavă, dacă ne uităm că în continuare această companie cheltuie aiurea sute de milioane de lei anual. Şi cum să nu cheltuie când doamna Firea preferă să cumpere autobuze turceşti în locul unora nemţeşti", a declarat Hilde Brandl.

Potrivit liderului liberal, aceste două companii suferă din cauza lipsei de investiţii şi a managementului dezastruos din ultimii ani.

"Şi totuşi, maximul de incompetenţă, şi poate şi de hoţie, a fost atins de doamna Firea atunci când s-a apucat să inventeze companii municipale care nu fac decât să le dubleze pe cele existente, totul pentru a angaja sute şi mii de oameni care fie au fost aduşi din Ilfovul lui Pandele fie aveau carnetul de partid potrivit", a precizat Hilde Brandl.

"Nu îmi explic de ce în plină vară primăria nu are contract pentru deratizarea ţânţarilor, deşi acest lucru trebuia început încă din aprilie. Firea se comportă ca şi cum ar fi fost aleasă de ţânţari şi de şobolani şi nu de bucureşteni. Oricum, trebuie să recunoaştem că dacă ar fi fost aşa, aceştia ar alege-o încă o dată. Nu de alta dar sub mandatul ei ţânţarii şi şobolanii prosperă mai bine ca niciodată. Gabi e primarul ţânţarilor şi şobolanilor, nu al bucureştenilor!", încheie şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne