Hidrosind a amânat pichetarea sediilor MECMA şi Hidroelectrica pentru 27 iunie

Epoch Times România
21.06.2012

Hidrosind a amânat data pentru pichetarea sediilor Ministerului Economiei (MECMA) şi Hidroelectrica pentru 27 iunie, după ce solicitarea pentru pichetările de vineri nu a fost soluţionată favorabil de Primărie, se arată înt-un comunicat transmis joi de sindicat.

”Mişcările de protest programate de Hidrosind pentru data de 22 iunie se vor amâna, deoarece cererea înregistrată la Primărie nu a fost soluţionată favorabil. Este pentru prima dată când nu ne este aprobată o cerere de pichetare, pe motiv că nu a fost depusă în termenul legal. În consecinţă, vom depune o nouă cerere, pentru data de 27 iunie”, se precizează în comunicat.

La pichetările sediilor Ministerului Economiei şi Hidroelectrica sunt estimaţi să participe 400 de persoane.

Hidrosind ceruse aprobare să picheteze sediul Hidroelectrica vineri, între orele 9: 00 şi 10: 00 şi al Ministerului Economiei, între orele 11: 00 şi 12: 00.

"Cerem demisia Consiliului de Administraţie al Hidroelectrica şi a Ministrului Economiei pentru gravele prejudicii aduse societăţii Hidroelectrica şi economiei României", se arată într-un comunicat de miercuri semnat de preşedintele Hidrosind, Decebal Sulea.

Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea Hidroelectrica de intrare în insolvenţă. Hidroelectrica depusese în 15 iunie cererea prin care solicita intrarea în insolvenţă.

Consiliul de Administraţie a decis să solicite intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica din cauza pierderilor înregistrate de companie în 2011 şi în primele cinci luni ale acestui an, a scăderii cifrei de afaceri şi a creşterii datoriilor cu termen scadent de plată mai mare de 90 de zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor