Handbal masculin: Naţionala de tineret a României a învins echipa CSM Călăraşi cu 39-21

(Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
01.04.2012

Naţionala de tineret a României a învins echipa CSM Călăraşi cu scorul de 39-21 (23-10), duminică, în ultima zi a turneului internaţional de handbal masculin ce s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi.

"Jocurile au fost frumoase, atractive. Toţi cei care au jucat au vrut să arate de ce sunt în stare. Publicul a gustat fazele şi a regretat când s-au ratat anumite ocazii. După părerea noastră s-a dovedit că sportul de înaltă calitate este binevenit în Călăraşi. Călărăşenii sunt iubitori de sport, de handbal. Este un turneu reuşit şi sperăm ca la anul, pentru că a fost prima ediţie şi am fost şi noi la început, ne vom organiza mai bine şi vom invita mult mai multe echipe la acest turneu pe care vrem să-l permanentizăm. Le mulţumesc călărăşenilor că au fost alături de noi pe parcursul celor trei zile", a declarat duminică, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin.

În perioada 30 martie - 1 aprilie, Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi a găzduit în premieră un turneu internaţional de handbal masculin, cu participarea naţionalei de tineret a României, a naţionalei de tineret a Macedoniei şi a echipelor CS Dinamo Municipal Călăraşi şi CSM Călăraşi.

Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului Călăraşi, Consiliul Judeţean Călăraşi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Călăraşi, Clubul Sportiv Călăraşi, la iniţiativa Asociaţiei Judeţene de Handbal Călăraşi.

În alt meci jucat duminică, CS Dinamo Municipal Călăraşi a învins naţionala de tineret a Macedoniei cu 33-27.

În clasamentul final, CS Dinamo Călăraşi a ocupat locul întâi, naţionala de tineret a României a terminat pe locul doi, CSM Călăraşi pe locul trei şi naţionala de tineret a Macedoniei pe locul patru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor