Guvernul Grindeanu intră în evaluări

Liviu Dragnea susţine că renunţă la ideea schimbării miniştrilor care l-au nemulţumit, insistând doar că este nevoie de mărirea vitezei de implementare a programului de guvernare.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

După săptămâni în care s-a tot vorbit despre remaniere şi miniştri care "comunică prost", Liviu Dragnea confirmă că începând de luni va începe evaluarea activităţii guvernamentale. De asemenea, Dragnea a mai ţinut să remarce că viteza de implementare" a Programului de guvernare trebuie "să fie mai mare", relatează Agerpres.

Afirmaţiile lui Dragnea au fost făcute la ieşirea de la Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, unde Dragnea a fos la meci însoţit de premierul Grindeanu. Întrebat de presă dacă a discutat în timpul meciului cu Grindeanu despre situaţia Guvernului, Dragnea a răspuns: "Nu. Am discutat numai despre meci".

La întrebarea dacă evaluarea activităţii guvernamentale va începe de luni, Dragnea a răspuns afirmativ, confirmând că evaluarea va începe luni:

"De mâine până săptămâna cealaltă", a declarat Dragnea.

Liderul PSD nu a precizat la ce mod va fi desfăşurată evaluarea, ci doar că urmează să discute în acest sens cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care, reamintim, anunţa şi el recent că îşi va evalua miniştrii.

Dragnea a negat că se gândeşte la remanierea Guvernului, scenariu pe care nu-l excludea până recent, susţinând că este interesat doar ca Programul de guvernare să se implementeze, viteza trebuind "să fie mai mare".

Pe de alta parte, presa scrie tot mai des despre răceala intervenită între Grindeanu şi Dragnea, liderul PSD fiind, se pare, determinat să schimbe 4-5 miniştri, lucru cu care Grideanu nu este de acord.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne