Grindeanu: Încrederea românilor nu poate fi înşelată cu noi crize politice, eventual alte alegeri

La scurt timp după ce primăriţa Gabriela Firea, o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, l-a acuzat de o posibilă trădare şi a vorbit despre schimbarea sa din funcţie, premierul Sorin Grindeanu a atras atenţia că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate, nu de o nouă criză politică.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

România are astăzi în faţă mai multe oportunităţi, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului şi prosperităţii, dar pentru asta avem nevoie de stabilitate şi predictibilitate, a atras atenţia, duminică, pe pagina sa de Facebook, premierul Sorin Grindeanu, în contextul criticilor tot mai dure venite la adresa sa din interiorul PSD.

"Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că şi românii vor acelaşi lucru: un guvern cu largă susţinere parlamentară şi stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înşelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt instabilitate", a subliniat Grindeanu.

Potrivit premierului, vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic, iar întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franţa şi Croaţia, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeaşi direcţie: "să arătăm că România este capabilă să-şi respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi".

"Depinde de noi să arătăm că suntem o naţiune unită şi determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Preşedinţia României, Senat, Camera Deputaţilor şi Guvern este important. Ca români, avem în faţă aceste oportunităţi. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică şi viziune să şi profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate!", a precizat Grindeanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne