Greii PDL, la coadă la DNA. Astăzi a venit rândul lui Boc, Flutur şi al Sulfinei Barbu

După Vasile Blaga, Ioan Oltean, Adriean Videanu şi Anca Boagiu, astăzi a venit rândul lui Gheorghe Flutur şi al Sulfinei Barbu să vină în faţa procurorilor DNA pentru audieri.
Primarul Clujului Emil Boc
Primarul Clujului Emil Boc (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Ex-liderii PDL, Emil Boc, Gheorghe Flutur şi Sulfina Barbu, s-au prezentat joi dimineaţă pentru audieri în penultimul dosar de corupţie care o are ca protagonistă pe Elena Udrea. Cei trei sunt audiaţi în calitate de martori.

Sulfina Barbu a declarat că Elena Udrea a făcut acele afirmaţii despre banii care ar fi ajuns ilegal la partid pentru a da vina pe alţii şi şi-a exprimat speranţa că justiţia îşi va face datoria şi va face lumină în acest caz.

La rându său, Flutur le-a declarat jurnaliştilor, după audieri, că a răspuns la toate întrebările procurorului de caz şi că, personal, nu are cunoştinţă despre această finanţare de care se vorbeşte.

Şi Emil Boc neagă orice implicare în poveastea banilor negri care ar fi ajuns la PDL. "Sunt convins că dna Elena Udrea va face precizările necesare. Personal, nu l-am cunoscut, nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Buzăianu şi nici nu am cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări sau intenţii de sponsorizare din partea acestuia pentru PDL".

Reamintim că fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana- Maria Topoliceanu, le-ar fi declarat procurorilor că Udrea a primit 3,5 milioane de euro şpagă de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu, banii fiind folosiţi pentru campania PDL din 2012. Sacoşele au fost duse cu genţile la sediul partidului şi lăsaţi într-un birou în care se afla Blaga şi, ulterior, a venit şi Udrea.

Greii PDL au fost chemaţi în ultima vreme la DNA însă, până acum, toţi foştii pedelişti audiaţi în dosar au spus jurnaliştilor că nu au nimic de a face cu banii negri care ar fi ajuns la Partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne