Gorghiu, schimb de replici cu Dîncu. Totul a plecat de la declaraţia făcută de pesedist "înainte să-şi bea cafeaua"

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a avut un schimb de replici acide, miercuri, pe pagina sa de Facebook, cu ministrul PSD al Apărării, Vasile Dîncu.

"Vasile Dîncu, înainte să îşi bea cafeaua: Trebuie să revenim la valorile de acum 30 de ani, în momentul în care gândeam securitatea alături de Rusia, nu împotriva Rusiei", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

Replica ministrului PSD al Apărării nu a întârziat să apară: "Stimată Doamnă Gorghiu, l-am citat pe preşedintele Macron, el se referea la valorile ordinii internaţionale stabilite după căderea Cortinei de fier. Dacă aţi încerca să citiţi şi/sau să citaţi corect, ar fi în spiritul coaliţiei pe care o susţineţi şi dvs. S-a schimbat ceva?"

"Nu cred că se rupe vreo coaliţie, dacă eu consider că unele declaraţii ale miniştrilor sunt neinspirate. Pe subiectul acesta trebuie să fim toţi mai atenţi la declaraţii. Şi vă mulţumesc că sunteţi atent la observaţiile mele", a revenit Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne