Gorghiu: Programul de guvernare PSD, o hoţie la drumul mare. Bătaia de joc trebuie să ia sfârşit

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE este în acest moment complet justificată, această bătaie de joc trebuie să ia sfârşit, a transmis fosta şefă a liberalilor Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Impostură, nu guvernare - acesta pare a fi motto-ul PSD. Programul de guvernare al PSD este într-adevăr mare: o mare minciună, o hoţie la drumul mare şi în definitiv o mare prostie, a acuzat luni, pe pagina sa de Facebook, fosta şefă PNL Alina Gorghiu.

"Nu vorbeau domnii de la PSD acum trei luni nici despre supraacciza pe carburant, nici despre TVA split. În schimb, promiteau că în septembrie 2017 vor pune în dezbatere publică un cod economic. Nu am auzit să fie inclus în priorităţile legislative anunţate de dl Dragnea. Tot o promisiune era şi adoptarea unui parteneriat public-privat în octombrie 2017", a declarat Alina Gorghiu.

În acelaşi timp, fosta şefă PNL a reamintit că, potrivit "Marelui" program de guvernare, până la finalul anului aşteptăm înfiinţarea unor licee pentru antreprenoriat şi tot anul acesta ar trebui să fie contractate studiile de prefezabilitate pentru cele nouă spitale regionale.

"Să mai spun că până la 1 august ar fi trebuit majorat pragul pentru medicamente compensate de la 700 la 900 de lei? PSD a vorbit până ne-am plictisit despre eliminarea impozitului pe dividende ca promisiune pentru oamenii de afaceri... Şi în ultimul moment măsura este "uitată" şi în loc de o facilitate, mediul de afaceri primeşte o lovitură aproape fatală: măsura legată de separarea contului pentru TVA", a continuat Alina Gorghiu.

Senatoarea PNL a mai remarcat "o altă mare omisiune" din partea PSD: eliminarea impozitului pe venitul medicilor.

"Avem totuşi un obicei mai nou: tot ce nu poate rezolva acest Guvern, devine proiect "strategic": manuale pentru şcoli, autostrada Bucureşti-Braşov, Tarom-ul sau Aeroporturi Bucureşti. De fapt, este doar un fel mai dichisit de a spune că acest Guvern nu prea are habar despre ceea ce ar trebui să facă. Moţiunea de cenzură e complet justificată. Trebuie să strângem rândurile şi în Parlament, şi partidele politice, şi cetăţenii. Această bătaie de joc trebuie să ia sfârşit!", a subliniat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne