Germania: O persoană rănită într-un atac armat în Koln

Doi suspecţi sunt căutaţi de poliţie după comiterea unui atac armat în oraşul german Koln, a precizat mass media locală. Un bărbat a fost înjunghiat în incident.
Un ofiţer de poliţie protejează câteva dovezi la locul unui atac armata pe Flandrische Strasse, centrul oraşului german Koln, 15 august 2016.
Un ofiţer de poliţie protejează câteva dovezi la locul unui atac armata pe Flandrische Strasse, centrul oraşului german Koln, 15 august 2016. (Captură Foto)

Ediţia din Koln a ziarului german Express a relatat luni că poliţia a fost informată de unele atacuri comise în această dimineaţă.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 4 a.m. (0200 UTC) în apropierea Rudolfplatz, o piaţă aglomerată în centrul oraşului Koln.

Martorii oculari au declarat că 3 sau 4 persoane se certau cu un alt bărbat, înainte ca bărbaţii să scoată topoarele şi să se lovească unii pe alţii.

Un bărbat care a fost rănit în coapsă a încercat să fugă de la faţa locului cu automobilul său, dar ceilalţi au tras asupra lui, lovind doar vehiculul. Bărbatul s-a oprit la scurt timp la o secţie de poliţie şi de acolo a fost transportat la spital, conform Kölner Stadt Anzeiger.

Doi suspecţi au fost reţinuţi, în timp ce alţii doi sunt încă în libertate.

Motivul atacul nu a fost elucidat.