Gardu' şi leopardul. Scrisoarea de susţinere a Gabrielei Firea nu-i semnată de toţi..."semnatarii"

Gabriela Firea la Parchetul General
Gabriela Firea la Parchetul General (Epoch Times România)

Acum câteva zile, pe fundalul războiului său mediatic cu Liviu Dragnea, Primarul General Gabriela Firea se lăuda cu o scrisoare de susţinere a unor personalităţi ale vieţii culturale şi sportive a Capitalei. Pe lângă faptul că mulţi dintre cei ce apar ca semnatari ai scrisorii ar primi, conform presei, finanţări de la PMB, se pare că nici măcar toate semnăturile de pe epistola cu care se mândrea primăriţa nu sunt reale.

Astfel, regizoarea Chris Simion-Mercurian, una dintre persoanele ”semnatare” ale mesajului de sprijin pentru primarul Capitalei, spune că a fost introdusă pe listă fără ştiinţa sa şi a cerut să fie scoasă de pe listă, relatează aktual24.ro.

Chris Simion i-a trimis un sms Monicăi Capatos, consiliera pe cultură a primarului Gabriela Firea. „Nu am semnat acest mesaj, vă rog să mă scoateţi de pe această listă!”, i-a scris Simion lui Capatos.

Ulterior, regizoarea a explicat pe pagina de Facebook a actorului Marius Manole, că nu doar că nu a semnat scrisoara, dar nici măcar nu ştia ce conţine scrisoarea, fiind în vacanţă.

”Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost şi este festivalul Undercolud (repet, finanţat din bani publici, nu de primar). Să-mi arate şi mie semnătura mea pe scrisoarea pe care sunt menţionată. Căci eu o să vă arăt semnătura pe care mi-am dat-o pentru «FĂRĂ PENALI». Am cerut să fiu scoasă de pe acea listă!”.

Reamintim că duminică, Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă trimisă chipurile de peste 30 de personalităţi bucureştene, care şi-ar fi exprimat profunda apreciere faţă de activitatea ei şi susţinere în continuare.