Gâdea reacţionează după ce s-a avansat scenariul candidaturii sale la prezidenţiale din partea PSD

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Realizatorul TV Mihai Gâdea a reacţionat, pentru DCNews, după ce Ion Cristoiu a avansat scenariul candidaturii sale la prezidenţiale din partea PSD.

"Mulţumesc maestrului Ion Cristoiu pentru generozitatea sa. Aş vrea să subliniez faptul că sub nici o formă şi în nici un moment nu-mi pun problema să accept vreo nominalizare de candidat la preşedinţie, nici din partea PSD şi nici partea altui partid. Nu mă interesează nici un fel de propunere de acest fel. Rămân al dumneavoastră Mihai Gâdea şi vă aştept pe toţi de duminică până joi la Sinteza Zilei, cel mai urmărit talk show de televiziune din România", a declarat realizatorul Antena 3.

Reamintim că, întrebat la o emisiunea TV care ar fi candidatul PSD pentru Cotroceni, Ion Cristoiu a replicat: "Din informaţiile pe care le am eu şi vă dau această ştire este... s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea".

"Se lucrează de mai mult timp, ca şi în cazul lui Rareş... puţină lume ştie că în cazul lui Rareş Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje, adică nu... Sondajele am înţeles că îl dau ca un candidat care nu e om din PSD. Cred, după părerea mea, nu am stat de vorbă şi sigur mie nu mi-ar spune, că invitarea USR-iştilor (în emisiunea lui - n.r.) tot face parte dintr-o strategie de a-şi îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteţi uimită şi vă uitaţi... Eu consider că dacă va candida ar putea să şi câştige. Este, ca şi Rareş Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă aţi observat, el şi chiar e mai bun, la discursuri e mai bun decât Rareş", a adăugat Cristoiu.

Potrivit lui Cristoiu, fostul şef PSD Adrian Năstase i-a prezentat deja această variantă premierului Viorica Dăncilă în vizita pe care i-a făcut-o recent la Palatul Victoria.

"După părerea mea şi domnul Năstase l-a propus, şi de aia s-a şi dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunţat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Şi tot după părerea mea, ca sa chiar vă enervez, are foarte mari şanse să câştige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iştilor, electoratului PSD. Deci nu e Tăriceanu. Tăriceanu nu exprimă, electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu. Trebuie găsite la cap de liste nişte vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, adică vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist", a precizat Ion Cristoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne