Fratele lui Mazăre nu poate justifica 210.000 de euro. ANI a dat peste conturile sale din Israel

La fel cum a păţit şi fratele său, senatorul PSD Alexandru Mazăre a intrat în colimatorul ANI, după ce inspectorii de integritate au dat de conturile sale din Israel şi de un apartament nedeclarat.
Alexandru Mazăre
Alexandru Mazăre (facebook.com)

Agenţia Naţionalã de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de aproximativ 210.775 de euro între averea dobândită de senatorul PSD Alexandru Mazăre şi veniturile realizate în perioada exercitãrii mandatului, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Diferenţa identificatã de cãtre inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de cãtre persoana evaluatã, a unor depozite bancare în cuantum de 160.775 Euro la o unitate bancarã de pe teritoriul Statului Israel precum şi din achiziţionarea unui imobil pentru care a fost achitat preţul de 50.000 Euro.

Având în vedere cele de mai sus, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Alexandru Mazăre, în perioada exercitãrii mandatului de senator.

ANI l-a informat pe fratele lui Radu Mazăre de demersurile întreprinse însă senatorul nu a depus încă un punct de vedere la dosarul de evaluare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne