FPTS: În următorul sezon turiştii vor beneficia de preţuri mai mici în sudul litoralului

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, au anunţat, sâmbătă, decizia luată în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării de la Constanţa, ca în următorul sezon turiştii să beneficieze de preţuri mai mici în sudul litoralului.
Litoralul românesc (Epoch Times România)
Epoch Times România
08.09.2012

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, a anunţat, sâmbătă, decizia luată în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării de la Constanţa, ca în sezonul viitor turiştii să beneficieze de preţuri mai mici în sudul litoralului.

Astfel, pentru capetele de sezon, turiştii vor plăti 47 de euro pentru şase nopţi de cazare, iar pentru vârful de sezon, 81 de euro pentru şase nopţi de cazare. Opţional, turiştii vor putea alege să primească şi trei mese pe zi timp de şase zile la preţul total de 54 de euro.

"Este important ca preţurile pe litoral să fie atractive şi competitive cu ofertele din străinătate, dacă dorim să menţinem litoralul ocupat sută la sută, ca şi în acest an. Orice anunţ despre creşteri de preţuri şi orice intenţie de a specula şi de a profita nejustificat de interesul regăsit al turiştilor români pentru litoralul autohton va avea ca efect dezamăgirea românilor şi părăsirea litoralului românesc", se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele FPTS, Dan Matei Agathon şi de secretarul general al federaţiei, Clement Sava.

În comunicat se precizează că turiştii români ar trebui răsplătiţi de hotelieri pentru faptul că au ales litoralul autohton, iar această răsplată şi încurajare a lor de a reveni se operează prin preţuri scăzute şi condiţii mai bune.

"FPTS şi Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus îi invită aşadar pe turişti să descopere Marea Neagră în România şi în 2013, oferind cele mai bune preţuri şi condiţii. Staţiunea Venus oferă în acest sens jumătate din locurile de cazare de pe litoralul românesc şi 25% din locurile de cazare din România", se arată în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor