Fotbal: Taborda, Iulian Popa şi Tameş vor juca la FC Braşov

(JEFFERSON BERNARDES / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
28.06.2012

Portarul portughez Pedro Taborda şi mijlocaşii Iulian Popa şi Iulian Tameş s-au înţeles cu clubul de fotbal FC Braşov şi vor parafa în scurt timp contractele, anunţă site-ul oficial al grupării de sub Tâmpa.

Taborda şi Tameş au ajuns la un acord pentru contracte pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, iar Iulian Popa va evolua timp de două sezoane la FC Braşov. Cei trei vor ajunge joi seara în cantonamentul din Slovenia.

Portarul portughez Pedro Taborda (34 de ani) şi-a început cariera la Freamunde şi a mai evoluat la FC Porto, Vizela, Ermesinde, iar în România a jucat timp de trei sezoane (2008-2011) la Poli Timişoara. Sezonul trecut, Taborda a evoluat la formaţia portugheză Naval.

Mijlocaşul ofensiv Iulian Popa (26 de ani) revine după şapte ani la FC Braşov, echipă la care a debutat în Liga I. Iulian Popa a început fotbalul la Viromet Victoria, iar în cariera sa a mai evoluat la Romradiatoare Braşov, Forex, FC Braşov, CSM Râmnicu Vâlcea, după care a petrecut ultimele trei sezoane la Voinţa Sibiu.

Mijlocaşul Iulian Tameş (33 de ani) şi-a început cariera la Dinamo şi a mai evoluat la Rocar, Alania Vladikavkaz, FC Naţional, FC Argeş şi Poli Timişoara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor