Fotbal: Răzvan Lucescu - "Avem o stare de spirit excelentă"

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Skoda Xanthi (FRANCK FIFE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
23.05.2012

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, a declarat marţi că giuleştenii au o stare de spirit excelentă înaintea finalei Cupei României-Timişoreana la fotbal cu Dinamo Bucureşti.

 

"Noi avem o stare de spirit excelentă, pentru că am revenit în prim planul fotbalului românesc. A fost o dezamăgire de moment, legată de campionat, dar dacă ne gândim că avem cele mai bune jocuri în compania primelor patru clasate eu mă declar mulţumit. A fost primul an de construcţie a unei noi echipe", a declarat Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă. "Prezenţa în cupele europene înseamnă foarte mult, nu numai pentru jucători, dar şi pentru tot anturajul clubului", a subliniat Lucescu jr.

Răzvan Lucescu s-a arătat "Fericit că pot participa la o sărbătoare a fotbalului cum este finala Cupei. Se pune în joc un trofeu care va fi câştigat la finalul meciului de una dintre cele două echipe, care îşi va vedea încununat cu succes un lung parcurs. Finala are două feţe, una este frumoasă, fericită şi aparţine câştigătorilor. a doua este dominată de tristeţe, lacrimi şi regrete, ea aparţine învinşilor".

"Dinamo este o echipă echilibrată, omogenă, cu jucători experimentaţi. Cred că finala nu are un favorit", a afirmat Lucescu.

Antrenorul Rapidului nu a dorit să precizeze dacă va pleca sau nu în această vară de la echipa: "Este o problemă a mea dacă voi pleca sau nu, nu a dumneavoastră".

Marcos Antonio, căpitanul Rapidului, a subliniat că finala Cupei "este cel mai important meci" din viaţa sa.

"Sper să ieşim învingători. Echipa mai concentrată va câştiga finala. Noi vom juca şi pentru Rui Duarte, care este foarte supărat că nu va putea evolua într-un joc atât de important", a mai spus brazilianul.

Finala Cupei României-Timişoreana dintre Rapid şi Dinamo va avea loc miercuri, de la ora 21,00, pe Arena Naţională.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor