Fotbal: Rapidistul Rui Duarte, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 lei

(Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images)
Epoch Times România
22.05.2012

Comisia de discplină a LPF, întrunită marţi, l-a supendat pe jucătorul rapidist Rui Duarte cu 1 etapă şi i-a aplicat o penalitate de 740 lei, pentru eliminarea din meciul cu Oţelul Galaţi, astfel că acesta nu va avea drept de joc în finala Cupei României de miercuri.

 

Comisia de disciplină a respins ca inadmisibilă cererea formulată de FC Rapid, care susţinea că arbitrul meciului i-a arătat eronat al doilea cartonaş galben lui Rui Duarte. George Copos, finanţator al FC Rapid, a fost sancţionat pentru declaraţii cu "avertisment" în aceeaşi cauză.

Pentru scandările de la meciul Petrolul Ploieşti - FC Sportul Studenţesc, clubul gazdă a fost amendat cu 10.000 lei.

Clubul SC Vaslui a fost penalizat cu 10.000 lei, din cauza incidentelor provocate de spectatori la meciul cu Universitatea Cluj.

Pentru incidentele de la meciul FC U Cluj - CFR Cluj, Universitatea a primit o penalitate de 20.000 lei, iar jucătorul Adrian Cristea (U Cluj), eliminat, a fost suspendat 1 joc şi amendat cu 740 lei.

Jucătorul Mircea Bogdan Stoica (CS Mioveni), eliminat în meciul cu CS Voinţa Sibiu, a primit o suspendare de 1 etapă şi o penalitate de 740 lei.

Pentru eliminarea din meciul cu Concordia Chiajna, Claudiu Voiculeţ de la Pandurii a primit 1 meci suspendare şi o amendă de 740 lei.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor