Fotbal: Mourinho va antrena în Anglia după ce va pleca de la Real

Antrenorul portughez Jose Mourinho. (JAIME REINA / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
22.09.2012

Celebrul tehnician portughez Jose Mourinho a declarat că va antrena din nou în campionatul de fotbal al Angliei după ce se va despărţi de actuala sa echipă, Real Madrid, anunţă Reuters, citată de Agerpres.

Mourinho, care a câştigat campionatul Angliei cu Chelsea în 2005 şi 2006, a afirmat că nu contează ce echipă din Premier League va prelua, în ciuda afecţiunii sale pentru gruparea de pe Stamford Bridge.

"Nu pot să neg ceea ce în mintea mea e limpede. După Real Madrid, Anglia. Asta e cert", a declarat sâmbătă fostul antrenor al lui FC Porto şi Inter Milano pentru televiziunea britanică Sky Sports. El a adăugat că ar prelua "orice" echipă din Anglia, deşi e legat sufleteşte de Chelsea.

Real a început dezamăgitor noua ediţie din Primera Division, pierzând două meciuri în patru etape, înainte de a obţine marţi o spectaculoasă victorie cu Manchester City (3-2) în Liga Campionilor.

Legat de Chelsea, actuala deţinătoare a Ligii Campionilor, Mourinho a spus că echipa va simţi din plin lipsa atacantului ivorian Didier Drogba, omul decisiv al finalei cu Bayern Munchen din luna mai, plecat între timp la formaţia chineză Shanghai Shenhua.

"Cred că Drogba e o mare diferenţă pentru ei. Nu-l poţi înlocui pe Drogba", a spus el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor