Fotbal: Tentativa de conciliere dintre Antonio Conte şi federaţia italiană, amânată pe 2 octombrie

Epoch Times România
21.09.2012

Tribunalul naţional arbitral de arbitraj (TNAS) pentru sport din Italia a amânat pentru 2 octombrie tentativa de conciliere dintre federaţia italiană şi antrenorul Antonio Conte (Juventus), suspendat 10 luni pentru rolul său în scandalul meciurilor trucate Calcioscommesse.

Cele două părţi s-au întâlnit vineri la Roma, dar TNAS, din cadrul Comitetului olimpic italian, a decis amânarea discuţiilor pentru 2 octombrie.

Conte, pe când antrena Siena, a fost acuzat că a omis să denunţe autorităţilor informaţii despre trucarea a 2 meciuri din Serie B, disputate în sezonul 2010/2011, cu echipele Novara şi AlbinoLeffe.

În urma unui apel, Curtea de justiţie federală, o instanţă sportivă, a constatat că acuzaţia adusă antrenorului la meciul Novara-Siena din 1 mai 2011 nu se susţine. Dar, pe 22 august, federaţia italiană a menţinut sancţiune de suspendare pe 10 luni.

Până la apelul din 2 octombrie, pe banca tehnică a echipei Juventus se va afla Masimmo Carrera, care a obţinut 3 victorii în primele 3 meciuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor